Ingrediënten
Vol-au-vent met kalfszwezerik, zoetzure sjalot en truffel
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Maak de vol-au-vent:
Bereid de zoetzure sjalot:
Dresseer de borden:
Ingrediënt naam
Maak de vol-au-vent:
-
kipfilet 400.0 g
-
kippenbillenvlees 600.0 g
-
water 1.0 l
-
room 300.0 ml
-
truffelsap 100.0 ml
-
peper en zout
Bereid de zoetzure sjalot:
-
vetstof 10.0 g
-
sjalotten fijngesneden 250.0 g
-
suiker 50.0 g
-
Xeresazijn 50.0 ml
-
peper en zout
Dresseer de borden:
-
bladerdeegkoekjes 10.0 st
-
kalfszwezeriken 500.0 g
-
kervel
-
fijngesneden bieslook
-
truffel 1.0 st