Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


In België vind je de garnalenvangst hoofdzakelijk rond de haven van Zeebrugge. De reputatie van dit schaaldier van bij ons is al ver voorbij onze grenzen gereisd. En terecht! Garnalen geven smaak en finesse aan talloze gerechten.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Breng het water aan de kook, los er de Kippenbouillon in op en laat 2 minuten zachtjes koken.
    Voeg room toe aan de kippenbouillon en bind het geheel met de Blanke Roux korrels. Voeg het sap van een halve citroen toe.
    Kook de gehaktballen. Snij de champignons in 4 en bak ze aan. Besprenkel ze op het einde met het sap van een halve citroen.
    Voeg het kippenvlees, de champignons en de gehaktballetjes toe aan de saus.
    Dresseer het geheel op bord en werk af met enkele grijze garnalen.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu