Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Koninginnenhapje, vidé of vol-au-vent blijft bij bewoners van woonzorgcentra een van de populairste gerechten. Ook voor jou herkenbaar? Voor de feestdagen maken we er een luxeversie van, met fazantfilet, boschampignons en uiteraard kleine gehaktballetjes.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Breng het water aan de kook en los er de Knorr Fonds de Cuisine Gevolgtefond en de Knorr Bospaddenstoelenbouillon Poeder in op.
    • Voeg aan het gemengde gehakt de Knorr Primerba Dragon toe en rol er kleine gehaktballetjes van.
    • Gaar de balletjes in de fond met bouillon. Haal ze eruit en houd opzij.
    • Breng de fond terug aan de kook en bind met de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux tot de gewenste dikte, werk af met de Solo Professional Culinair.
    • Verhit de helft van de vetstof en bak er de fazantenfilets in tot deze bruin en gaar zijn.
    • Verhit de rest van de vetstof en bak er de boschampignons in gaar.
    • Serveer de fazant, gehaktballetjes en boschampignons in een bladerdeegkoekje met amandelkroketjes.
    TIP: Even feestelijk en toch wat anders: vol-au-vent met kalfszwezeriken.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu