Ingrediënten
Vissersstoofpotje met prei
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding Saus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182277701_NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux Blanc 1kg 8711100637011_Knorr_Professional___Blanke_Roux.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tuinkruiden 700.jpg)
Ingrediënt naam
Bereiding Saus
-
koud water 1.25 l
-
KNORR Primerba Knoflook 12.0 g
-
geschilde krielaardappelen 30.0 st
-
koud water
-
vetstof 20.0 ml
-
vis voor vispannetje 1.8 kg
-
prei, in halve ringen 1.2 kg
-
room 1.0 l