Menu
Punten

Ingrediënten

+

Veggie Moussaka

Yoghurtdip


Stop deze Grieks klassieker met aubergine, gehakt en aardappel in een vegetarisch jasje en serveer bij de moussaka een frisse yoghurtdip met curry.

...

Bereiding

  1. Veggie Moussaka

    Wist je dat er naast de Griekse moussaka ook een Turkse moussaka bestaat? Die maak je zonder bechamelsaus. 
  2. Yoghurtdip

  3. Serveer

    • Vul de bodem van een schotel met een laagje bechamel, leg er de aardappelschijfjes op, gevolgd door de aubergine en courgetten en een laag met de bereide The Vegetarian Butcher NoMince.
    • Als toplaag gebruik je terug de aardappelen, courgettes en aubergine. Werk af met de bechamel, bestrooi met de vegan kaas en werk af met de kikkererwten.
    • Plaats de schotel in een voorverwarmde oven van 185°C gedurende 35 min.
    • Serveer de yoghurtdip apart of maak een spiegel op het bord.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu