Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding saus : eenvoudig

Bereiding saus : uitgebreid


Een picklessaus met intense vissmaak op basis van Knorr Professional Visfumet om je visgerechten een eigen signatuur te geven. 

...

Bereiding

  1. Bereiding saus : eenvoudig

    • Verhit de pickles samen metde witte wijn.
    • Blus met de Knorr Professional Visfumet en breng aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux en laat 5 min koken om de binding te bekomen.
    • Mix de saus en passeer deze eventueeldoor een fijne puntzeef.
    • Voeg de Knorr Primerba Dille toe.
  2. Bereiding saus : uitgebreid

    • Verhit de pickles samen metde witte wijn.
    • Blus met het water toe en breng aan de kook.
    • Voeg de Knorr Professional Visfumet poeder toe en laat even zachtjes koken.
    • Mix de saus en passeer deze eventueeldoor een fijne puntzeef.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux en laat 5 min koken om de binding te bekomen.
    • Voeg de Knorr Primerba Dille toe.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu