Ingrediënten
Portobello met Westmalle
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Westmallesaus
Gevulde Portobello
Ingrediënt naam
Westmallesaus
-
water 1.0 l
-
vetstof 40.0 g
-
uien, fijngesneden 200.0 g
-
Westmalle bruin 7.5 dl
-
brood 80.0 g
-
mosterd Tierentyn 50.0 g
-
luikse siroop 100.0 g
-
frambozen azijn 45.0 ml
-
balsamico azijn 45.0 ml
Gevulde Portobello
-
uien, fijngesneden 500.0 g
-
portobello 350.0 g
-
eiwit 150.0 g
-
Solo Professional Culinair 60.0 g
-
broodkruim 70.0 g
-
portobello 10.0 st