Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Lasagne


Dat soep veelzijdig is, dat wisten we al jaren. In dit recept gaan we nog een stapje verder om te zien wat je nog meer met soep kan doen.

...

Bereiding

  1. Soep

    • Snipper de ui en fruit aan in een soeppan.
    • Hierbij het water wat nodig is voor de soep.
    • Breng het water aan de kook.
    • Draai het vuur lager en voeg al roerend de Knorr Professional Toscaanse Tomatensoep poeder toe en de Knorr Primerba Knoflook en tuinkruiden.
    • Kook de soep 5 minuten rustig door.
    • Voeg hierbij de Knorr Roux korrels toe en bind de soep wat bij.
    • Als de saus klaar is, voeg je de spinazie toe en roer je alles door.
  2. Lasagne

    • Zet een ovenschaal klaar en begin met een laagje Knorr Collezione Italiana Lasagne vellen.
    • Schep hierop een laagje saus.
    • Daarop weer lasagnevellen.
    • Daarop een laag met plakken gegrilde courgette.
    • Op de courgette de helft van de ricotta verdelen.
    • Weer lasagnevellen, weer saus, weer vellen, weer courgette en ricotta.
    • Eventueel daarop het laatst beetje saus.
    • Strooi hierover de geraspte kaas.
    • Zet in de oven op 165 graden met 30 % vocht voor 30 minuten.
  3. Serveren

    • Maak er een frisse salade bij.
  4. Tip

    • Maak de lasagne een dag van te voren, koud is hij makkelijker te portioneren.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu