Ingrediënten
Koninginnehapje van Noordzeevis
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-fonds-de-cuisine-fond-de-poisson-6-x-1-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux Blanc 1kg 8711100637011_Knorr_Professional___Blanke_Roux.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182277701_NL.png)
Bereiding puree
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/aardappelproducten/5411100643106NL.png)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
water 7.5 l
-
goede Italiaanse wijn 2.5 l
-
Solo Professional Culinair 5.0 l
-
kabeljauw, graatloos 2.0 kg
-
Wijtingfilets 2.11 kg
-
lengfilet 2.0 kg
-
Mosselen, diepgevroren (zonder schelp) 2.0 kg
-
grijze garnalen 500.0 g
-
Fijngehakte peterselie 500.0 g
-
bladerdeegkoekjes 50.0 st
Bereiding puree
-
water 10.0 l
-
Solo Professional Culinair 2.5 l
-
nootmuskaat
-
peper
-
Hoeveboter 500.0 g