Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

Bereiding puree


België

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Breng het water en de witte wijn aan de kook en voeg de Visfond toe.
    • Bind met de Roux tot de gewenste dikte en voeg de Solo toe, breng verder op smaak met Geconcentreerde Visbouillon en citroensap.
    • Kook de champignons in water met wat citroen, giet af en voeg toe aan de bereiding.
    • Snij de vis in stukjes. Stoom de vis en mosselen aan 70°C en voeg toe aan de bereiding.
    • Verwarm de bladerdeegkoekjes, vul deze met de videevulling, werk af met de grijze garnalen en de peterselie.
  2. Bereiding puree

    • Breng het water aan de kook en voeg van het vuur de Aardappelpuree toe.
    • Werk deze verder af met de Solo en de hoeveboter en breng verder op smaak met nootmuskaat en peper.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu