Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

Bereiding puree


België

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Breng het water en de witte wijn aan de kook en voeg de Visfond toe.
    • Bind met de Roux tot de gewenste dikte en voeg de Solo toe, breng verder op smaak met Geconcentreerde Visbouillon en citroensap.
    • Kook de champignons in water met wat citroen, giet af en voeg toe aan de bereiding.
    • Snij de vis in stukjes. Stoom de vis en mosselen aan 70°C en voeg toe aan de bereiding.
    • Verwarm de bladerdeegkoekjes, vul deze met de videevulling, werk af met de grijze garnalen en de peterselie.
  2. Bereiding puree

    • Breng het water aan de kook en voeg van het vuur de Aardappelpuree toe.
    • Werk deze verder af met de Solo en de hoeveboter en breng verder op smaak met nootmuskaat en peper.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu