Ingrediënten
Koninginnehapje van Noordzeevis
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
Bereiding puree
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
water 7.5 l
-
witte wijn 2.5 l
-
Solo Professional Culinair 5.0 l
-
kabeljauw, graatloos 2.0 kg
-
Wijtingfilets 2.11 kg
-
lengfilet 2.0 kg
-
Mosselen, diepgevroren (zonder schelp) 2.0 kg
-
grijze garnalen (optioneel) 500.0 g
-
Fijngehakte peterselie 500.0 g
-
bladerdeegkoekjes 50.0 st
Bereiding puree
-
water 10.0 l
-
Solo Professional Culinair 2.5 l
-
nootmuskaat
-
peper
-
Hoeveboter 500.0 g