Ingrediënten
Kalkoen met dragon en mosterd
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Dragon 340 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Dragonblaadjes 410g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/koude-sauzen/8720182299093_BE.H.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux Blanc 1kg 8711100637011_Knorr_Professional___Blanke_Roux.png)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
vetstof 300.0 ml
-
kalkoen in blokjes gesneden 7.5 kg
-
gerookt spek, in blokjes 1000.0 g
-
ajuinblokjes 1.0 kg
-
Prei, in ringen 2.0 kg
-
oesterzwammen, grof gesneden 2.5 kg
-
water 4.0 l
-
Knorr Professional Droge Fonds Gevogeltejus 400.0 g
-
Solo Professional Culinair 2.0 l
-
peper
-
zout