Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Verhit 100 ml van de vetstof en bak er de kalkoenblokjes in aan, zet even opzij.
    •  Bak het spek krokant in een droge pan en zet opzij.
    • Verhit 100 ml van de vetstof en fruit de ui glazig, voeg de prei en de Knoflookpuree toe en stoof even verder.
    • Verhit de rest van de vetstof en voeg de oesterzwammen toe, bak ze ongeveer 5 min. aan tot ze goudbruin zijn.
    • Breng het water aan de kook en voeg er al roerend de Knorr fonds de cuisine gevogeltefond pasta toe voeg dit bij de rest van de voorgebakken ingredienten .
    • Breng aan de kook en laat 15 min. sudderen.
    • Voeg de room, Dragon en de Mosterd toe, laat nog 15 min. sudderen, werk af met de Dragonblaadjes, breng op smaak met peper en zout en bind naar wens met de Blanke Roux.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu