Menu
Punten

Ingrediënten

+

Vlees braden

Saus

Opmaak

  • witte champignons, in schijfjes gesneden 250.0 g

  Serveer met pilafrijst of aardappelen op z’n Engels.

...

Bereiding

  1. Vlees braden

    Blancheer de stukken vlees met koud water. Laat uitlekken en afkoelen. Bevochtig het vlees met koud water. Breng aan de kook en schep indien nodig het schuim af. Voeg de uien, de wortels en het citroensap toe. Roer deKnorr Blanke kalfsfonderdoor. Laat 1 uur koken op een zacht vuur. Decanteer het vlees en zet opzij.
  2. Saus

    Decanteer het vlees en zet opzij. Kook de bloemkool in de fond, voeg room toe, mix en voeg de vanille toe. Bind de saus met de blanke roux en zet opzij.
  3. Opmaak

    Voeg de champignons bij het vlees en de garnituur en giet de saus erover. Laat 2 minuten sudderen en serveer goed warm in een stoofpotje.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu