Ingrediënten
Kalfsblanquette, bloemkoolcrème met vanille
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Vlees braden
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/knorr/carte-blanche/knorr-professional-droge-fonds-blanke-kalfsfond-6-x-1-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
Saus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux Blanc 1kg 8711100637011_Knorr_Professional___Blanke_Roux.png)
Opmaak
Ingrediënt naam
Vlees braden
-
kalfsfricassee 12.0 kg
-
uipoeder 50.0 g
-
wortelen 255.0 g
-
citroen 20.0 g
-
water
Saus
-
vanillestokjes 5.0 g
-
Solo Professional Culinair 100.0 ml
-
Bloemkool 714.0 g
Opmaak
-
witte champignons, in schijfjes gesneden 250.0 g