Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Kook het kalfsvlees even op om de onreinheden te verwijderen.
    • Giet af en spoel af.
    • Verhit het water en voeg de Knorr Professional Droge Fonds Blanke Kalfsfond toe.
    • Voeg de ui, de wortel, de selderstengels, de Knorr Primerba Tijm en de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook toe.
    • Voeg het voorgekookte kalfsvlees toe en laat het geheel 90 minuten zachtjes koken.
    • Verhit ondertussen de Phase with Butter Flavour en stoof er de champignons in aan.
    • Blus met citroensap en breng op smaak met peper en zout
    • Kook de gehakballetjes in wat van de bouillon van het kalfsvlees.
    • Haal het vlees na de garing uit de bouillon.
    • Zeef de bouillon en neem hiervan 4 liter.
    • Voeg hierbij de Solo Professional Koken en Opkloppen en breng aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux toe en laat 5 minuten zachtjes koken om de binding te bekomen.
    • Voeg nu het kalfsvlees, de gehaktballetjes, de champignons (met kookvocht) en de zilveruitjes toe en breng het geheel aan de kook.
    • Breng op smaak met peper en zout.
    • Serveer met gepersilleerde kasteelaardappelen.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu