Ingrediënten
Kalfsblanquette
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/knorr/carte-blanche/knorr-professional-droge-fonds-blanke-kalfsfond-6-x-1-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux Blanc 1kg 8711100637011_Knorr_Professional___Blanke_Roux.png)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
kalfsnek, in blokjes 4.0 kg
-
water 6.0 l
-
ajuinen 2.0 st
-
Wortels 2.0 st
-
witte selder, stengels 3.0 st
-
vetstof 20.0 g
-
champignons, in 4 stukken 2.0 kg
-
citroen 2.0 st
-
gehaktballetjes 1.0 kg
-
Solo Professional Koken & Opkloppen 1.0 l
-
lenteuitjes 500.0 g