Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding


...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Verhit de Phase with Butter Flavour en stoof er de champignons in aan.
    • Blus met de cognac en flambeer.
    • Blus met de witte wijn en laat voor de helft inkoken.
    • Voeg de Knorr Professional Visfumet en de Solo Professional Culinair toe en breng aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Professional Droge Fonds Schaaldieren Fumet toe en breng aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux toe en laat 5 minuten zachtjes koken om de binding te bekomen.
    • Verhit wat Phase with Butter Flavour en kleur er kort de sint Jakobsnootjes in aan.
    • Snij de sint-jakobsnootjes doormidden en verdeel ze over de schelpen.
    • Spuit de puree op de rand van de schelp.
    • Verdeel de saus over de schelpen.
    • Gaar op 180°C gedurende 10 minuten.
    • Glaceer eventueel nog even onder de salamander.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu