Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


...

Bereiding

  1. Bereiding

    Verhit de druivenpitolie in een pan. 
    Fruit de ajuinblokjes zonder aan te kleuren en voeg de volgende ingrediënten toe: Knorr Professional Specerijenpuree GemberKnorr Professional Specerijenpuree Knoflook, kaneel, kruidnagels, steranijszaadjes, kardemom, rode chili peper zonder de pitjes, korianderzaden en ruw gescheurde kaffirblaadjes- en laurierblaadjes. Voeg 2 tl Knorr Professional Intense Flavours Citrus Fresh en 3 el water toe. 
    Laat een 10-tal minuten koken op een zacht vuur. Koel snel terug. 
    Wikkel het buikspek in het afkoelde kruidenmengsel. 
    Trek het vlees vacuüm in een kookzak en laat 16 uur garen op 67°C. 
    Laat het gegaarde vlees afkoelen tot 3°C en zet het daarna minstens 48 uur in de koelkast zodat de aroma’s zich ten volle kunnen ontwikkelen. 
    Versnijd het buikspek in blokjes van 4 cm. Bak het zwoerd tot een krokant korstje op de plancha of in een antikleefpan. 
    Voor de saus: warm de honing lichtjes op in een pan en voeg de rijstazijn, het kookvocht van de vacuümzak en de gevogeltefond toe. Laat het mengsel inkoken tot een licht gebonden saus.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu