Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

Garnituur

  • taugé 120.0 g
  • paksoi 200.0 g
  • bosuitjes 3.0 st
  • gekonfijte eendenboutjes 350.0 g

Opmaak

  • sesamzaad 5.0 g
  • koriander, verse 3.0 st

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.Snijd de citroengras ragfijn en voeg deze samen met de gemberpuree aan de soep toe.Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  2. Garnituur

    Maak de taugé schoon en snijd de paksoi en de bosui.Pluk het vlees van de eendenbouten.
  3. Opmaak

    Verdeel het geplukte vlees samen met de taugé over de kommen. Giet de soep erop en maak af met wat bosui, koriander, paksoi en sesamzaadjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu