Menu
Punten

Ingrediënten

+

Stap 1


Een soep die elke dag smaakt, maar nog iets beter als starter tijdens de feestdagen. Voeg er een scheutje sherry bij voor extra pit.    

...

Bereiding

  1. Stap 1

    • Breng het water aan de kook en voeg al roerend de Knorr Professional Kippenbouillon in Poeder toe.
    • Voeg de champignonschijfjes en de room toe en laat 5 minuten zachtjes koken.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux toe en laat 5 minuten zachtjes koken om de soep te laten binden.
    • Werk de soep af met de gekookte kipfilet in reepjes en de reepjes Breydelspek.
    • Werk af met de fijngesneden bladpeterselie  
    TIP: Wie is Agnès Sorel? Ze was de maîtresse van de Franse koning Karel VII en inspiratiebron voor de Franse koning van de koks: Auguste Escoffier. Hij gaf haar naam aan verschillende van zijn gerechten.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu