Menu
Points

Connectez-vous et utilisez notre calculateur de coûts alimentaires

Calculez facilement le coût de votre alimentation
Sauvegardez les calculs de vos recettes et utilisez-les en déplacement Calculez le coût de cette recette

Ingrédients

+

Voor het kippengehakt

Voor het loempiadeeg

  • feuilles de loempia surgelées 20.0 pc
  • oeufs battus 1.0 pc

Om af te werken


...

Préparation

  1. Voor het kippengehakt

    ·       Combineer kipgehakt, Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree, Knorr Professional Gember Specerijenpuree, sjalotjes, sojasaus en ei, meng goed en zet apart.
  2. Voor het loempiadeeg

    Maak een egg wash met het tweede ei voor het deeg.
    Leg een plakje wontondeeg op de bank en leg een lepel kipgehaktmengsel in het midden op het deeg, bestrijk met een kwastje met het eiwit en leg er een ander velletje deeg op zodat er een kussentje ontstaat, druk de randen naar beneden zodat ze dichtplakken. 
    Bak de kippakketjes.
  3. Om af te werken

    Leg de pakketjes op een groot bord en serveer met Knorr Professional Zoetzure Saus Vloeibaar 2,2 L
Domicile
Produits
Favorites
Cart
Menu