Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Verwijder de onzuiverheden in de hartzwezeriken door ze een nacht in koud, gezouten water te laten trekken. Spoel de dag nadien met voldoende koud water af.
    • Breng water met Kippenbouillon aan de kook en pocheer de zwezeriken gedurende 8 minuten in de kippenbouillon.
    • Neem de zwezeriken uit het pocheervocht en koel dadelijk af in ijswater.
    • Verwijder de vliezen, de resterende onzuiverheden en portioneer.
    • Breng op smaak met zout en peper en wentel door de bloem.
    • Was de cantharellen en verhit ondertussen een pan met de arachideolie.
    • Bak de cantharellen kort op hoog vuur.
    • Snijd de sjalotten in brunoise, bevochtig met witte wijn en reduceer tot 1/3 .
    • Voeg het water bij de sjalotten, breng aan de kook en voeg demi-glace toe.
    • Laat even doorkoken tot de gewenste binding verkregen.
    • Werk af met Solo Culinair en Primerba Gefruite ui met spek.
    • Verhit een pan met de Phase en kleur de zwezeriken aan alle kanten krokant.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu