Ingrediënten
Zwezeriken, cantharellen, gekonfijte sjalotjes
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/Knorr_Kippenbouillon_pasta_83L_NL_400x400px.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/calcmenu-update24-0323/8718114713090NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Gefruite Ui met Spek 340.jpg)
Ingrediënt naam
Bereiding
-
kalfszwezeriken 1.0 kg
-
zout en peper
-
vloeibare bloem
-
arachideolie 30.0 g
-
cantharellen 300.0 g
-
sjalot, gepeld 6.67 st
-
droge witte wijn 2.0 dl
-
water 0.5 l
-
Solo Professional Culinair 100.0 ml
-
vetstof 30.0 g