Menu
Punten

Ingrediënten

+

Groenten

Opmaak


...

Bereiding

  1. Groenten

    • Snijd de aubergines in de lengte door en maak inkepingen in het vruchtvlees.
    • Meng de olie met de Knorr Primerba Bouquet de Provence en de Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree.
    • Plaats de aubergines op een gastronormplaat en verdeel er de bekomen kruidenolie over.
    • Rooster de aubergines gedurende 45 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C. Laat ze daarna afkoelen.
    • Haal vervolgens het vruchtvlees van de aubergines uit de schil en scheur het in kleinere stukken.
    • Snijd de kerstomaten in 2 en meng ze onder het vruchtvlees.
  2. Opmaak

    • Plaats de salade in een schaal en verdeel er de Hellmann's Thousand Island Dressing over.
    • Scheur de burrata in kleinere stukken en verspreid de stukjes over de schaal.
    • Verdeel daarna de rosbiefsneetjes over de schaal.
    • Werk af met gomasio, basilicum, enkele draaien aan de pepermolen en enkele druppels goede olijfolie.
    • Veggievriendelijke variant maken? Dankzij zijn vlezige textuur en eiwitrijke eigenschappen is de aubergine een prima vleesvervanger op zich.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu