Ingrediënten
Zeetongfilet met graatjus, aardappelen en krokant kippenvel
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Zeetong
Garnituur
Graatjus
Ingrediënt naam
Zeetong
-
Zeetongfilet 1.0 kg
Garnituur
-
kippenvel 2.0 st
-
romeinse sla 50.0 g
-
radijzen 4.0 st
-
grote champignons de Paris 4.0 st
-
aardappelpuree 200.0 g
-
Verse kruiden
Graatjus
-
verse champignons, in plakjes gesneden 100.0 g
-
sjalot, fijngesnipperd 50.0 g
-
knoflook, fijngehakt
-
noilly prat 50.0 ml
-
tijmblaadjes
-
laurier