Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

  • dunne sneetjes zalm van 80 g 10.0 st
  • witte rammenas, balletjes in parisienne 30.0 st
  • Rettich 20.0 st
  • citroenzeste
  • bieslook, gehakt 10.0 g
  • granaatappel 20.0 g
  • gehakte pindanoten 20.0 st
  • zoutvlokken
  • olijfolie 5.0 ml
  • koriander 15.0 g
  • munt 15.0 g

Deze zalmtartaar werd omgetoverd tot een ware smaakbom door Yves Mattagne.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Snijd de zalm in blokjes en op een bord dat vooraf is ingesmeerd met olijfolie.
    • Doe er voorzichtig de Hellmann’s Vinaigrette Soja met geroosterde Sesam overheen.     
    • Voeg vervolgens de witte rammenas bolletjes, radijsjes, bieslook, granaatappel en gehakte pinda’s toe voor een mooie presentatie. 
    • Voeg 2 of 3 zoutvlokjes toe.
    • Werk af met een paar mooie korianderblaadjes en verse muntblaadjes. 
    • Leg een beetje citroenzeste op het bord voor servering.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu