Ingrediënten
Scampi saganaki in een kruidig tomatensausje
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/italiaanse-keuken/8712566255177_Knorr_Professional____Napoletana_zak_3_kg_Hero_Image1.png)
Ingrediënt naam
Bereiding
-
vetstof 20.0 ml
-
Scampi, rauw gepeld 24.0 st
-
rode ui, ingelegd 30.0 g
-
rode paprika, in julienne 120.0 g
-
Oregano, gedroogd 2.0 g
-
Pastis 20.0 ml
-
feta 150.0 g