Menu
Punten

Ingrediënten

+

Zeebaars

  • zeebaarsfilet 800.0 g
  • peper
  • zout
  • vetstof

Pastinaken

  • pastinaak 1.0 kg

Saus

Garnalen


De pastinaak is weer helemaal terug en al lang geen “vergeten groenten “meer. De ivoorkleurige wortel heeft een intense, aromatische en kruidige smaak. En is zeer geschikt voor puree, stoven, roosteren en frituren.

...

Bereiding

  1. Zeebaars

    Kruid de zeebaarsfilet met zout en peper en bak deze in de Phase.
  2. Pastinaken

    Schil de pastinaken en rooster een gedeelte ervan in de oven. Snijd een gedeelte in dunne plakken en frituur deze krokant. En maak van de rest een gladde puree.
  3. Saus

    Verwarm de Hollandaise saus en giet deze in een siphon.
    Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.
  4. Garnalen

    Meng de garnalen met de fijn geneden bieslook en de citrus vinaigrette.
  5. Opmaak

    Leg de zeebaars op het bord en spuit de pastinaakpuree erbij.
    Verdeel de oven geroosterde en de krokante pastinaak erbij .
    Maak af met de garnalen en de Hollandaise.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu