Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding saus : eenvoudig

Bereiding saus : uitgebreid


De combinatie van Ardeense ham, kastanjechampignons en Knorr Professional Kalfsjus maken van deze saus een krachtige smaakmaker voor vleesgerechten, maar ook voor vis.

...

Bereiding

  1. Bereiding saus : eenvoudig

    • Verhit het vetstof en bak er de fijngesneden sjalot, de gesneden kastanjechampignons en fijngesneden Ardeense ham in aan.
    • Bevochtig met de Knorr Professional Kalfsjus Vloeibaar.
    • Laat het geheel zachtjes koken gedurende 5 min.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds De Cuisine Bruine Roux toe en laat 5 min zachtjes koken om zijn binding te bekomen.
    • Werk af met de xeresazijn.
  2. Bereiding saus : uitgebreid

    • Verhit het vetstof en bak er de fijngesneden sjalot, de gesneden kastanjechampignons en fijngesneden Ardeense ham in aan.
    • Bevochtig met het water en breng aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Professiona Gebonden Kalfsjus.
    • Laat het geheel zachtjes koken gedurende 5 min.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux toe en laat 5 min zachtjes koken om zijn binding te bekomen.
    • Werk af met de xeresazijn.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu