Ingrediënten
Zalmforel met compote van pompoen, pomme allumette en een Ardense saus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding saus : eenvoudig
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/sauzen---jus/8718114713212.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux brun 1kg - 8711100637035_Knorr_Professional___Bruine_Roux_1_kg_Hero_Image3 (1).png)
Bereiding saus : uitgebreid
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/sauzen---jus/8718114713212.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux brun 1kg - 8711100637035_Knorr_Professional___Bruine_Roux_1_kg_Hero_Image3 (1).png)
Ingrediënt naam
Bereiding saus : eenvoudig
-
vetstof 10.0 ml
-
sjalotten fijngesneden 25.0 g
-
bruine kastanjechampignons 200.0 g
-
Ardeense gerookte ham 50.0 g
-
Xeresazijn 20.0 ml
Bereiding saus : uitgebreid
-
vetstof 10.0 ml
-
sjalot, fijngesneden 25.0 g
-
bruine kastanjechampignons 200.0 g
-
Ardeense gerookte ham 50.0 g
-
water 500.0 ml