Ingrediënten
Wilde paddenstoelenrisotto met gerookte eendenborst
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Risotto
Saus
Opmaak
Ingrediënt naam
Risotto
-
Knorr Professional Bouillon Rund Gelei 25.0 g
-
eekhoorntjesbrood (middelgroot) 35.0 g
-
olijfolie 0.5 dl
-
sjalotten, fijngesneden 50.0 g
-
Risottorijst 400.0 g
-
geraspte parmezaanse kaas 100.0 g
Saus
-
Knorr Primerba Sjalot 10.0 g
-
madeira 0.5 dl
-
morillevocht 0.5 dl
-
cantharellen 250.0 g
Opmaak
-
koud gerookte eendenborst 400.0 g
-
pijnboompitten, geroosterd 50.0 g
-
asanga cress 0.25 st
-
oost-indische kers 1.0 st