Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Met dit feestelijke gerecht win je harten op je kerst- of nieuwjaarsmenu. Zoete puree van pastinaak en wortel met een lekker stukje wild in een bruine saus. 10 punten voor smaak en originaliteit!

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Verhit de vetstof en bak er de boschampignons in. Zet de champignons daarna opzij.
    • Kleur het wild aan en voeg de boschampignons en de groene kool toe.
    • Warm goed door, deglaceer met de balsamicoazijn en voeg deKnorr Fonds de Cuisine Wildfondtoe.
    • Breng aan de kook en laat 3 minuten sudderen
    • Bind met deMaïzena Express Bruine Sausbinder.
    • Voeg de dennenhoning toe en werk af met de walnoten.
    • Breng het water voor de puree aan de kook en gaar er de wortelen en pastinaak in gaar.
    • Giet niet af, maar mix tot er nog wat stukken overblijven.
    • Voeg deKnorr Gourmet Aardappelpureetoe tot je een mooie binding hebt.
    TIP: Waarom dennenhoning? Dennenhoning ruikt en smaakt naar het bos en past dus goed bij wildgerechten.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu