Ingrediënten
Vlaamse waterzooi met pilafrijst
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/Knorr_1kg_bouillon_kip_NL.jpg)
Pilafrijst
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-fonds-de-cuisine-fond-de-volaille-6-x-1-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
Ingrediënt naam
Bereiding
-
kippendijenvlees, ontbeend 600.0 g
-
witte champignons, in schijfjes gesneden 125.0 g
-
water 2.0 l
-
takjes tijm 1.0 st
-
laurierblaadjes 2.0 st
-
peper en zout
-
eigeel 2.0 st
-
room 20.0 cl
-
jonge preistengels, in smalle rondjes 3.0 stengel(s)
-
wortelen 3.0 st
-
selderij 1.0 st
-
citroen 1.0 st
-
kervel
Pilafrijst
-
water 3.0 dl
-
boter 15.0 g
-
ui 1.0 st