Menu
Punten

Ingrediënten

+

Groenten

  • waterkersbosjes 2.0 st
  • roodlof 3.0 st
  • rucola 150.0 g
  • vijgen 10.0 st

Garnituur

  • zonnebloempitten 100.0 g
  • goudsbloem 3.0 st
  • viooltjes 20.0 st

Opmaak


Op zoek naar een écht origineel gerecht? Ga dan aan de slag met eetbare bloemen! Dit recept is een verrassende combinatie van bitter en zoet, met een heerlijk vleugje Italiaanse dolce vita.

...

Bereiding

  1. Groenten

    • Snijd de waterkers af en snijd de roodlof in dunne plakken.
    • Was de rucola en maak deze goed droog.
    • Snijd de vijgen in vieren.
  2. Garnituur

    • Rooster de zonnebloempitten.
    • Pluk de eetbare bloemen.
  3. Opmaak

    • Maak de salade aan met wat vinaigrette.
    • Verdeel de salade over de borden.
    • Maak de salade af met de vijgen, zonnebloempitten en de rest van de vinaigrette.
    • Rasp de Parmezaanse kaas samen met wat sinaasappelschil over de salade.
    • Verdeel de bloemblaadjes speels over de salade.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu