Menu
Punten

Ingrediënten

+

Skewer

Yoghurtdip

  • Hellmann’s Yoghurt Style Dressing 250.0 ml
  • sumak 15.0 g
  • fijngesnipperde platte peterselie 10.0 g

Venkelsalade


...

Bereiding

  1. Skewer

    • Snij de geschilde zoete aardappel in de gewenste vorm en blancheer deze gedurende 5 minuten.
    • Koel deze opnieuw. Meng vervolgens de Hellmann’s Vinaigrette Balsamico met de vloeibare honing en de Za’atar.
    • Verdeel de zoete aardappel en de gehalveerde kleine vijgen over de spiesjes.
    • Verdeel de bekomen marinade over de spiesjes. Bak de spiesjes in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 10 minuten.
  2. Yoghurtdip

    • Alles goed mengen
  3. Venkelsalade

    • Schaaf de venkel op een mandoline tot fijne sliertjes.
    • Meng deze samen met de granaatappelpitten en de rode ui.
    • Meng de Hellmann’s Vinaigrette Citrus met de Knorr Primerba Dille en de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten.
    • Verdeel de bekomen vinaigrette over de venkelsalade.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu