Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


Coq au vin is een kenmerkend gerecht uit de Franse keuken. Wij bieden je de vegetarische versie aan met minstens zoveel smaak.

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Stoom de The Vegetarian Butcher NoChicken Chuncks gedurende 15 min op 100°C. Koel deze snel terug.
    • Verhit de Phase with Butter Flavour en bak er de fijngesneden sjalot, de champignons en de gespoelde zilverui in aan.
    • Voeg er de Knorr Primerba Thijm en de Knorr Professional Specerijenpuree 3 pepers aan toe en laat even meebakken.
    • Blus het geheel met de rode wijn en voeg de aalbessengelei toe. Laat het geheel voor 1/3 inkoken.
    • Voeg het water toe en breng aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Gourmet bruine pasta toe en laat 5 min zachtjes koken.
    • Breng op smaak met de Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu