Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

Saus


...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Schil de asperges.
    • Kook de asperges beetgaar in kokend gezouten water.
    • Koel snel terug.
    • Kook de erwten gaar in kokend gezouten water.
    • Koel snel terug.
    • Reinig de morilles.
    • Snij de krielaardappelen in 2 en kook deze gaar.
    • Koel snel terug.
    • Ontdooi de TVB No Chicken Chuncks.
  2. Saus

    • Breng het water aan de kook en los al roerend de Knorr gourmet bruine saus op.
    • Voeg de room en de boter toe en breng terug aan de kook.
    • Breng op smaak met de Knorr professional intense flavours roast umami en de Knorr primerba dragon.
    • Indien gewenst kan men de saus lichtjes bijbinden met de Knorr fonds de cuisine bruine roux. 
    • Mix de saus kort op voor het doorgegeven.
  3. Stoofpotje

    • Bak de krielaardappelen aan in de pan samen met de TVB No Chicken Chuncks tot goud bruin.
    • Voeg de asperge en de morilles toe en laat deze meebakken.
    • Voeg op het einde de erwtjes toe en laat even meebakken tot deze warm zijn.
    • Serveer met de saus apart.
    TIP: Vervang de morilles door een ander type champignon( vb beukenzwam, parijse champignon) om de kostprijs in dit recept te drukken. Voor een winters stoofpotje vervang de asperges door schorseneren of knolselderbalkjes, en de morilles door een boschampignon,( erwtjes kunnen worden vervangen door vb kwartjes van spruit). De verse morillen kunnen worden vervangen door een gedroogde variant(eerst voorweken) of een diepvries morille.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu