Menu
Punten

Ingrediënten

+

Burgers

Opmaak

  • Knorr Professional Italiana Peperonata Saus 2,6kg 500.0 g
  • waterkers 50.0 g
  • baby kale 50.0 g
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L 20.0 g
  • chilivlokken 1.0 g

Door de krokante textuur van deze vegetarische burger voeg je al snel iets extra’s aan je gerecht toe. 

...

Bereiding

  1. Burgers

    Bak de burgers bij voorkeur ontdooid, krokant in de zonnebloemolie.Halveer de hamburgerbroodjes en leg deze kort op de grill of bakplaat.Maak de avocado’s schoon en snijd ze in plakjes.
  2. Opmaak

    Beleg de broodjes met de peperonata, hamburger, avocado en waterkers.Maak het geheel af met wat citrus vinaigrette en chili flakes.Serveertip: de burger met frites en Hellman’s Vegan Mayo. 
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu