Menu
Punten

Ingrediënten

+

Minipitabroodjes met The Vegetarian Butcher NoMince

NoMeatBalls champignonburger

Griekse köfte van The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger

Italiaanse The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger

Sushi van The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger

Shaslick van The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks

Italiaanse Raw NoBeef-cordon bleu


Gourmet mag niet op je herfst- en wintermenu ontbreken. Maar wat dacht je van een vegan versie? Met deze recepten stel je zelf je gourmetschotel samen met 10 vegan gerechtjes.

...

Bereiding

  1. Gepaneerde mini-burger (The Vegetarian Butcher NoMeatBalls)

    • Vorm de balletjes met een kleine hamburgerpers.
    • Roer Mondamin Maïszetmeel met koud water tot een glad mengsel.
    • Haal de hamburgers door het mengsel en paneer ze met het gewenste paneermeel.
  2. Gepaneerde balletjessaté

    • Verdeel de balletjes in 2 en bol ze terug op.
    • Paneer op dezelfde manier als de burgertjes.
  3. Gepaneerde The Vegetarian Butcher NoMeatBalls 'schnitzel'

  4. Minipitabroodjes met The Vegetarian Butcher NoMince

  5. NoMeatBalls champignonburger

    • Haal de steeltjes van de champignons en snij van het hoedje een sneetje (bijhouden)
    • Verdeel de The Vegetarian Butcher NoMince-balletjes in 2 en maak er burgertjes van met de hand.
    • Snij de cheddarkaas in kleine vierkantjes.
    • Vul de champignons op met de burgertjes en leg er een sneetje kaas op werk af met het afgesneden hoedje van de champignon en steek er een prikkertje door.
  6. Griekse köfte van The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger

  7. Italiaanse The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger

    • Snij de vegan mozzarella in kleine stukjes.
    • Meng alle ingrediënten tot een homogene massa.
    • Vorm kleine balletjes van ongeveer 40 g en leg er een sneetje kerstomaat op.
    • Druk af in een hamburgerpers en paneer de randjes van de burger.
  8. Sushi van The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger

  9. Shaslick van The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks

  10. Italiaanse Raw NoBeef-cordon bleu

    • Verdeel een The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger in 4, leg tussen folie en druk plat tot een fijn lapje.
    • Wrijf de bovenkant van het lapje in met Knorr Primerba Basilicum, leg er de kaas en tomaat op.
    • Plaats er een tweede lapje bovenop en druk stevig aan.
    • Paneer de cordon bleu met paneermeel, liefst panko voor zijn neutrale smaak.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu