Ingrediënten
Varkenswang "Brasvar" met bloemkool, pickels en krokant varkensvel
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Varkenswangen
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/koude-sauzen/8720182299093_BE.H.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/calcmenu-update24-0323/8718114713090NL.png)
Crème van bloemkool
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/kip gelei 800gr.jpg)
Gepoft varkensvel met pickles poeder
Pickles
Afwerking
Ingrediënt naam
Varkenswangen
-
vetstof
-
Fijngesneden ajuin 150.0 g
-
00-bloem 1.0 el
-
Tank 7 330.0 ml
-
Brasvar varkenswangen 1000.0 g
-
brood 1.0 sn
-
laurierblad 1.0 st
Crème van bloemkool
-
room 100.0 ml
-
water 500.0 ml
-
Bloemkool 0.36 st
Gepoft varkensvel met pickles poeder
-
Pickles 150.0 g
-
malto 10.0 g
-
Sosa airbag 20.0 g
Pickles
-
Zetmeel, maïs (Maïzena) 40.0 g
-
rietsuiker 150.0 g
-
dragonazijn 1000.0 ml
-
zout 100.0 g
-
gemberpoeder 20.0 g
-
kurkuma 25.0 g
-
piment d’espelette 0.25 st
-
nootmuskaat, naar smaak 0.25 st
-
mosterdpoeder 50.0 g
-
komkommer 2.11 st
-
zilveruitjes 500.0 g
-
Bloemkool 2.0 st
Afwerking
-
postelein 12.0 bl