Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding Blackwellsaus

  • vetstof 20.0 ml
  • sjalot, fijngesneden 50.0 g
  • witte wijn 300.0 ml
  • Knorr Professional Natural Demi-Glace 500.0 ml
  • Pickles 250.0 g
  • Solo Professional Culinair 400.0 ml

...

Bereiding

  1. Bereiding Blackwellsaus

    • Verhit de Phase with Butter Flavour en stoof er de fijngesneden sjalot in aan.
    • Blus met de witte wijn en laat even opkoken.
    • Voeg de Knorr Professional Natural Demi-Glace toe.
    • Voeg de pickles en de Solo Professional Culinair erbij en laat 10% inkoken.
    • Bind de saus op met de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux, en laat 5 minuten zachtjes koken om de binding te bekomen.
    • Breng op smaak met peper en zout.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu