Menu
Punten

Ingrediënten

+

Varkensgebraad

  • varkensgebraad 2.0 kg
  • rode wijn 750.0 ml
  • kruiden naar keuze om te marineren
  • vetstof 50.0 ml

Witloof

Saus Grand-Mère


...

Bereiding

  1. Varkensgebraad

    • Trek het vlees met de wijn en kruiden vacuüm en laat 48 uur marineren in de koelkast.
    • Verhit de Phase en kleur hierin het vlees aan, koel snel terug.
    • Verpak vacuüm, gaar 90 minuten verder op 64°C met stoom en koel snel terug.
  2. Witloof

    • Reinig het witloof. Schik in een kookzak en kruid.
    • Meng het sap met de Aromat en verdeel over de witloof.
    • Vacumeer, gaar 40 minuten op 98°C met stoom en koel snel terug.
  3. Saus Grand-Mère

    • Stoof de ui in weinig vetstof en bak het spek met champignons mee aan.
    • Blus het geheel met de witte wijn en laat kort inkoken. Koel de garnituur af.
    • Voeg de Demi Glace toe, breng het geheel aan de kook en bind bij met de Maïzena.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu