Ingrediënten
Tongfilet met asperges en spitskool
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Tongfilet
Asperges
Morilles
Spitskool creme
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182277879_NL.png)
Opmaak
Ingrediënt naam
Tongfilet
-
tongfilets 20.0 st
-
peper en zout
-
geklaarde boter
Asperges
-
asperges, wit 20.0 st
-
olijfolie
-
zout
-
suiker
-
citroenzeste
Morilles
-
morilles 150.0 g
-
boter 20.0 g
-
sjalotten fijngesneden 25.0 g
Spitskool creme
-
spitskool 1.0 st
-
roomboter 100.0 g
-
sjalotjes 20.0 g
-
water 2.0 dl
-
slagroom 2.0 dl
Opmaak
-
lavas olie 20.0 g
-
spek kruim 15.0 g
-
Syrha- en Kikunablaadjes 30.0 st