Ingrediënten
The Vegetarian Butcher brunch
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/vleesvervangers/8718692787827.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/vleesvervangers/tvb no beef vegan.png)
Roereieren
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/sauzen---jus/8710847200014.png)
Ingrediënt naam
Bereiding
-
parijse champignons 200.0 g
-
kerstomaten 200.0 g
-
bonen 150.0 g
-
gemengde sla 200.0 g
-
geklaarde boter
-
peper en zout
-
vetstof 30.0 ml
Roereieren
-
eieren 10.0 st
-
plantaardige olie 10.0 g