Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Salade

  • pakjes rijstnoedels 500.0 g
  • Grapefruit, partjes "à vif" 3.0 st
  • groene onrijpe mango 1.0 st
  • lente-uitjes in ringen 50.0 g
  • rode ui 1.0 st
  • mini komkommers 3.0 st
  • Paarse radijs 1.0 st
  • kafirlimoenblaadjes 2.0 st
  • rode chilipeper 10.0 g
  • taugé 150.0 g
  • sesamzaad 10.0 g

Presentatie


Het woord vinaigrette is afgeleid van het Franse woord vinaigre en betekent azijn.

...

Bereiding

  1. Salade

    • Week de rijst noedels gedurende 1 uur in koud water.
    • Kook de rijst noedels in ca. 1 minuut beetgaar in water met wat zout en spoel ze koud.
    • Snijd de grapefruitpartjes uit.
    • Schil de mango en snijd deze in julienne.
    • Snijd de lente-ui in ringetjes en de rode ui en komkommer in partjes.
    • Schil de radijs en snijd deze in plakjes en het limoenblad en de chili peper in fijne julienne.
    • Maak de taugé schoon en rooster de sesamzaadjes.

  2. Presentatie

    • Voeg wat vinaigrette toe aan de noedels en verdeel ze over de disposable bowls.
    • Verdeel de gesneden grapefruit, mango, lente-ui, rode ui, komkommer, radijs, chilipeper en de taugé over de noedels.
    • Maak de salade af met de kruiden en de sesamzaadjes.
    • Verpak de vinaigrette in aparte disposable bakjes.
    Tip: voeg The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks toe aan dit gerecht voor flexitariërs
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu