Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade

  • pakjes rijstnoedels 500.0 g
  • Grapefruit, partjes "à vif" 3.0 st
  • groene onrijpe mango 1.0 st
  • lente-uitjes in ringen 50.0 g
  • rode ui fijngesnipperd 1.0 st
  • mini komkommers 3.0 st
  • Paarse radijs 1.0 st
  • kafirlimoenblaadjes 2.0 st
  • rode chilipeper 10.0 g
  • taugé 150.0 g
  • sesamzaad 10.0 g

Presentatie


Het woord vinaigrette is afgeleid van het Franse woord vinaigre en betekent azijn.

...

Bereiding

  1. Salade

    • Week de rijst noedels gedurende 1 uur in koud water.
    • Kook de rijst noedels in ca. 1 minuut beetgaar in water met wat zout en spoel ze koud.
    • Snijd de grapefruitpartjes uit.
    • Schil de mango en snijd deze in julienne.
    • Snijd de lente-ui in ringetjes en de rode ui en komkommer in partjes.
    • Schil de radijs en snijd deze in plakjes en het limoenblad en de chili peper in fijne julienne.
    • Maak de taugé schoon en rooster de sesamzaadjes.

  2. Presentatie

    • Voeg wat vinaigrette toe aan de noedels en verdeel ze over de disposable bowls.
    • Verdeel de gesneden grapefruit, mango, lente-ui, rode ui, komkommer, radijs, chilipeper en de taugé over de noedels.
    • Maak de salade af met de kruiden en de sesamzaadjes.
    • Verpak de vinaigrette in aparte disposable bakjes.
    Tip: voeg The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks toe aan dit gerecht voor flexitariërs
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu