Menu
Punten

Ingrediënten

+

Rijst

Garnituur

  • Grapefruit, partjes "à vif" 3.0 st
  • lente-ui 30.0 g
  • mango 250.0 g
  • rode ui 100.0 g
  • komkommer 200.0 g
  • taugé 100.0 g
  • kafirlimoenblaadjes 3.0 st
  • rode chilipeper 1.0 st
  • koriander, verse 3.0 st
  • basilicum 2.0 tk
  • Sesamzaadjes 6.0 g

...

Bereiding

  1. Rijst

    • Kook de Knorr Basmati rijst in water met wat zout gaar.
    • Giet de rijst af en laat deze afkoelen.
    • Meng een scheutje olie door de rijst en breng op smaak met zout en peper. 
  2. Garnituur

    • Snijd de grapefruit uit in mooie partjes.
    • Snijd het lente-ui groen in fijne julienne en zet deze op wat ijswater.
    • Snijd de mango en de komkommer is partjes en de rode ui in reepjes.
    • Maak de taugé schoon en snijd de limoenblaadjes en de chilipeper in ragfijne julienne.
    • Pluk de kruiden en rooster de sesamzaadjes.
  3. Opmaak

    • Schep de rijst in de disposable bowls.
    • Verdeel de gesneden mango, grapefruit, komkommer, taugé, rode ui, lente-ui, chili en limoenblad op de rijst.
    • Maak de salade af met de sesamzaadjes.
    • Verpak de kruiden en de Hellmann's Citrus Vinaigrette in aparte disposable bakjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu