Menu
Punten

Ingrediënten

+

Voorbereiding

  • geroosterde pinda's 25.0 g
  • pistachenoten 25.0 g
  • uipoeder 100.0 g
  • pijpajuintjes 200.0 g
  • prei 235.0 g
  • selder 200.0 g
  • kipfilet 1.0 kg

Bereiding


...

Bereiding

  1. Voorbereiding

    • Snij de kipfilet in reepjes
    • Hak de pinda- en pistachenoten in fijne stukjes
    • Snij de prei en selder in julienne
    • Snij de pijpajuin fijn en de ajuin in ringen
  2. Bereiding

    • Bak de kipreepjes te samen met de notenmegelingin 60 ml arachideolie
    • Voeg op het einde de Knorr Primerba Curry, Knorr Primerba Asian Pesto, Conimex Sambal Oelek en Knorr Professional Specerijnenpuree Knoflook toe.
    • Kleur in een andere pan de groentjes en blus de pan met Hellmann's Vinaigrette Citrus.
  3. Afwerking

    • Dresseer alles mooi op een bord
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu