Ingrediënten
Thaise groene curry
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/vleesvervangers/8720182215567_De_Vegetarische_Slager____NoChicken_Chunks_1.75_kg_Hero_Image1.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Gember Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
Ingrediënt naam
Bereiding
-
groentenbouillon 20.0 g
-
Groene curry pasta 60.0 g
-
kafirlimoenblaadjes 1.0 st
-
water 600.0 ml
-
kokosmelk 1.0 l
-
paksoi 200.0 g
-
bimi (of broccoliroosjes) 2.0 st
-
sugarsnaps 200.0 g
-
geblancheerde en in 2 gesneden groene boontjes 200.0 g