Bereidingswijze
-Vermeng de rijst met 6,5L water en kippenbouillon in gastronormbak.
-Plaats in de combi-steamer op 100% stoom, 100°C., gedurende 40min.
-Meng de Ketjap, Visbouillon, koriander, zwarte peper, Knoflook en suiker met een cutter tot een glad mengsel en voeg de helft van de Phase toe.
-Giet de marinade over het vlees en zet het vlees met de marinade afgedekt minimaal 2 uur of een nacht in de koelkast.
-Haal het vlees uit de marinade en laat het uitlekken.
-Verhit de rest van de Phase en bak het vlees snel bruin.
-Voeg marinade en 2,5L water toe, zet het vuur laag en laat het vlees ongeveer 10 min. sudderen.
-Haal het vlees uit de wok en houd opzij.
-Laat de saus nog 10 min. pruttelen.
-Verhit de rest van de olijfolie en roerbak de prei 2 min. op matig vuur.
-Voeg de spinazie toe en roerbak deze 30 sec.
-Voeg het vlees hierbij en roer alles goed om.
-Schenk de saus erover en het limoensap, bind eventueel heel lichtjes met de Maïzena.
-Serveer met de rijst.