Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

Groenten

  • rode ui 140.0 g
  • komkommer 700.0 g
  • rode paprika 400.0 g
  • kersttomaat 400.0 g
  • sojascheuten 500.0 g

Vinaigrette

No Chicken Chunks

Opmaak

  • geroosterde pindanoten 100.0 g
  • pipajuin 30.0 g

Deze frisse salade brengt je in een ogenblik in het verre Thailand, de smaken laten je wegdromen van de rijke eetcultuur die Thailand te bieden heeft.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Kook de mie noodles zoals aangegeven op de verpakking.
    • Koel deze snel terug.
  2. Groenten

    • Snij de rode ui fijn.
    • Ontpit de komkommer en snij deze fijn.
    • Snij de rode paprika in julienne.
    • Snij de kerstomaten in 2.
  3. Vinaigrette

    • Meng alle ingredienten voor de vinaigrette.
    • Breng de bekomen vinaigrette aan de kook en verdeel deze over de bekomen groentenmengeling.
    • Dek deze af met vershoudfolie en koel deze snel terug.
  4. No Chicken Chunks

    • Meng de ontdooide TVB no chicken chuncks met de Knorr primerba asian pesto.
    • Bak deze krokant in de pan en koel deze snel terug.
  5. Opmaak

    • Meng de gekookte noedels samen met de groenten en de vinaigrette.
    • Meng deze en verdeel over de borden.
    • Verdeel de gebakken TVB no Chicken chuncks over de salade.
    • Werk af met de geroosterde en gekneusde pindanoten en de de fijngesneden pijpajuin.
    TIP: Deze salade kan perfect als side dish dienen bij gegrild rundsvlees of kip, laat in dit geval de Nochicken in dat geval uit het recept. 
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu