Ingrediënten
Tex-Mex gehakt met tomaten-bonensalsa
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Voor het gehakt
Voor de tomaten-bonensalsa
Ingrediënt naam
Voor het gehakt
-
vetstof 20 g
-
ajuinblokjes 200 g
-
rundsgehakt 1 kg
-
-
cayennepeper 3 g
-
komijnpoeder 5 g
-
korianderpoeder 5 g
-
zout 3 g
-
Vers gemalen zwarte peper 3 g
-
Voor de tomaten-bonensalsa
-
Koriander, fijngesneden 10 g
-
-
kidneybonen 200 g
-
maïszetmeel + 60 gr. water 100 g
-
rode ui, ingelegd 25 g
-
zout
-
Vers gemalen zwarte peper