Menu
Punten

Ingrediënten

+

Voor het gehakt

Voor de tomaten-bonensalsa


Serveer in taco’s of in tortillawraps met de tomaten-bonensalsa. Voeg eventueel wat gegrilde avocado en gehakte koriander toe.

...

Bereiding

  1. Voor het gehakt

    • Verhit de Phase en bak er de uiblokjes en het gehakt in aan. Blijf het geheel constant roeren om het gehakt mooi fijn te krijgen.
    • Voeg er de Specerijenpuree knoflook, de cayennepeper, het komijnpoeder, het korianderpoeder, het zout en de gemalen zwarte peper aan toe en laat het geheel eventjes meestoven
    • Voeg de Napoletana toe en laat het geheel een 10-tal minuten zachtjes doorkoken tot de saus is opgenomen door het gehakt.
  2. Voor de tomaten-bonensalsa

    • Doe de kidneybonen in een schaal en plet ze grof met behulp van een vork of pureestamper
    • Voeg de rest van de ingrediënten toe en meng het geheel
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu