Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 120.0 g
  • Solo Professional Culinair 100.0 ml
  • verse groene asperges, in stukjes gesneden, gekookt 200.0 g
  • gedroogde ham 105.0 g
  • water 250.0 ml

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    -Snij de ham in reepjes-Vermeng de TSG met het water, SOLO en de Tuinkruiden tot een homogene massa.

    -Meng er de aspergestukjes en de gedroogde ham onder.

    -Doe alles in een ingevette vorm.

    -Bak in een tot 175°C. voorverwarmde oven gedurende 30 à 40min. naargelang de massa.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu