Ingrediënten
Teriyakisaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Basissaus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Gember Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-professional-bruine-fond-poeder-6-x-900-g/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
Teriyakisaus
Ingrediënt naam
Basissaus
-
olijfolie 10.0 ml
-
rode ui (grof gesneden) 250.0 g
-
Knorr Professional Specerijenpuree Chili 750 g 5.0 g
-
laurier 1.0 bl
Teriyakisaus
-
honing 250.0 g
-
sojasaus 160.0 ml
-
rijstazijn 400.0 ml
-
sushi-azijn 400.0 ml
-
Knorr Professional Vleesglace 30.0 g
-
Maizena Express 4 kg 40.0 g