Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

Bereiding saus


...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    -Verhit de olijfolie en bak er de kerstomaten gedurende 5 min. in aan, houd opzij. -Bak in dezelfde pan de scampi’s tot deze bijna gaar zijn, voeg de Knoflook toe, laat verder garen, voeg bij de kerstomaten en koel het geheel af tot 4°C. -Blixer alles fijn, voeg dan het water, Tuinkruiden, Schaaldierenfumet en TSG toe. -Blixer verder tot men een homogen massa bekomt. -Spray siliconen vormpjes in met bakkersspray. -Verdeel de massa in siliconen vormpjes naar keuze. -Gaar op 90°C., 100% stoom gedurende 15à30 min. naargelang het volume van de vormpjes. -Laat alvorens de siliconen matjes te demoumeleren, 1 min. rusten (uit de oven). -Klop het eiwit lichtjes op met een beetje olie. -Haal de gegaarde vormpjes door het eiwit en daarna door de Panko. -Frituur aan 160°C tot goudbruin.
  2. Bereiding saus

    Meng de Calvé Mayonaise met de KNORR Primerba Knoflook, de Conimex Sambal Oelek en de saffraan tot een homogene massa.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu