Ingrediënten
Tempura van scampi en tomaat en aiolisausje
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tuinkruiden 700 g.jpg)
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-bereiding-voor-terrines-soufflés-gratins-1-x-32-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-professional-droge-fonds-schaaldieren-fumet-6-x-850-gr/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
Bereiding saus
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/calvé/calvé-mayonaise-1-x-10-l/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
scampi’s, gebakken 450.0 g
-
water 250.0 ml
-
kerstomaten 120.0 g
-
olijfolie 25.0 ml
-
eiwit gepasteuriseerd
-
panko
-
olie
Bereiding saus
-
KNORR Primerba Knoflook 20.0 g
-
saffraan 1.0 g