Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

Bereiding saus


...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    -Verhit de olijfolie en bak er de kerstomaten gedurende 5 min. in aan, houd opzij. -Bak in dezelfde pan de scampi’s tot deze bijna gaar zijn, voeg de Knoflook toe, laat verder garen, voeg bij de kerstomaten en koel het geheel af tot 4°C. -Blixer alles fijn, voeg dan het water, Tuinkruiden, Schaaldierenfumet en TSG toe. -Blixer verder tot men een homogen massa bekomt. -Spray siliconen vormpjes in met bakkersspray. -Verdeel de massa in siliconen vormpjes naar keuze. -Gaar op 90°C., 100% stoom gedurende 15à30 min. naargelang het volume van de vormpjes. -Laat alvorens de siliconen matjes te demoumeleren, 1 min. rusten (uit de oven). -Klop het eiwit lichtjes op met een beetje olie. -Haal de gegaarde vormpjes door het eiwit en daarna door de Panko. -Frituur aan 160°C tot goudbruin.
  2. Bereiding saus

    Meng de Calvé Mayonaise met de KNORR Primerba Knoflook, de Conimex Sambal Oelek en de saffraan tot een homogene massa.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu