Ingrediënten
Suprême van kip met aardappel-waterkerspuree op smaak gebracht met dragon
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Gehakt
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/knorr primerba champignon 340.jpg)
Duchambaissaus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Knoflook 340 g.jpg)
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-fonds-de-cuisine-fond-de-volaille-6-x-1-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
Aardappel-waterkerspuree
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/aardappelproducten/5411100643106NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182316929_NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Dragon 340 g.jpg)
Ingrediënt naam
Gehakt
-
Kip, gehakt 750.0 g
-
room 250.0 ml
-
cayennepeper 1.0 tsp
-
peper en zout
-
kipfilet 5.0 st
Duchambaissaus
-
sjalotten fijngesneden 150.0 g
-
xeres azijn 150.0 ml
-
room 1.0 l
-
vetstof 50.0 ml
-
water 500.0 ml
-
gevogeltelever 250.0 g
-
Peterselie, fijngehakt 25.0 g
Aardappel-waterkerspuree
-
water 3.0 l
-
boter 125.0 g
-
waterkersbosjes 5.0 st
-
karnemelk 250.0 ml
-
peper en zout
-
nootmuskaat