Menu
Punten

Ingrediënten

+

Gehakt

Duchambaissaus

Aardappel-waterkerspuree


Suprême van kip gevuld met kruidig kippengehakt door Yves Mattagne. 

...

Bereiding

  1. Gehakt

    • Doe het kippengehakt in een gekoelde mengkom.
    • Voeg vervolgens de Knorr Knorr Primerba Champignon, room, zout, peper en cayennepeper toe.
    • Meng tot je een gladde vulling hebt met een zekere consistentie.
    • Open de kippenfilets in een portemonnee en leg de vulling erop.
    • Vouw de kipfilets met vulling toe en rol ze op met huishoudfolie tot een mooie bal.
    • Maak de uiteinden dicht door er een knoop in te leggen en zorg ervoor dat alles goed gesloten is.
    • Stoom op 70°C gedurende ongeveer 45 minuten.
  2. Duchambaissaus

    • Sueer de sjalotten met de Knorr Primerba Knoflook en de vetstof zonder deze te kleuren.
    • Deglaceer met azijn en laat koken tot droog.
    • Voeg het water en de Knorr Fonds de Cuisine Gevogeltefond toe en breng aan de kook, laat tot 2/3 inkoken.
    • Kruid verder af met zout en een goede draai van de pepermolen.
    • Op het moment van het serveren, voeg van het vuur rauwe gevogeltelever en de peterselie toe.
    • Mix dit op en passeer door een fijne puntzeef, werk af met een beetje kookroom, houd warm, maar laat niet meer koken.
  3. Aardappel-waterkerspuree


  4. Dressering

    • Plaats de aardappel-waterkerspuree in het midden van het bord.
    • Snijd de kipfilet doormidden om de vulling te onthullen.
    TIP:
    • Je kan aan het gerecht enkele diepvries asperges of andere groenten toevoegen.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu